Luxe ingerichte tenten

Op kampeervakantie met véél comfort. Wakker worden door zingende vogels; hun geluid dringt zachtjes door een zwaar tentdoek. Het zachte bed ligt eigenlijk té lekker om op te staan. Wij denken dat de geur van verse koffie het extra zetje geeft. U kunt nog even verder dromen, buiten op een lekkere stoel. De zon duwt haar stralen tussen de bomen door; de natuur ontwaakt!

Keuze uit 4 typen

Klinkt het aantrekkelijk? ’t Woutershok laat iedereen graag kennismaken met dit ultieme kampeergevoel. Vrijheid én luxe binnen handbereik. Dat ervaart u bij een verblijf in een luxe ingerichte tent op Texel. Wij verhuren vier typen ingerichte tenten. De inrichting varieert van 5 tot 7 personen en past bij het natuurlijke karakter van onze camping. Zowel type Luxe Plus Sanitair als type Royaal beschikken over een eigen douche, toilet en wastafel. Wie graag met de hond wil kamperen, kan het type luxePlus met sanitair (Koekoek) of Royaal (met sanitair) boeken.

Lodges met volledige luxe

Sinds 2021 ook nieuwe ingerichte lodges, bestaande uit comfort lodges (twee en vier persoons) en family lodges (vijf persoons) gelegen op een nieuw gebied de Vrijheid. Deze lodges zijn voorzien van alle luxe, van hemelbed tot afwasmachine en van luxe loungebank tot ligbad. 

Ingerichte tenten

  • Trendy interieur
  • 5 of 6/7 persoons
  • Knusse slaapruimtes
  • Eigen keuken
  • Overkapt terras
  • Rook- en huisdier vrij

button reserveren ingerichte tenten

Online reserveren

Online Reserveren

Zoek en reserveer online! Bekijk de beschikbaarheid en prijzen van onze comfortplaatsen en ingerichte tenten. Klik hier.

360 tour

360 tour

Hoe ziet 't Woutershok eruit? Neem een kijkje vanuit de lucht op onze camping.

https://woutershok.texelinformatie.nl

Video tour

Video tour

Video tour

Een camping midden in de natuur, op het leukste eiland van Nederland. Kom alvast in vakantiestemming met onze video!

Ingerichte tenten

Ingerichte tenten

Keuze uit 4 typen luxe tenten! Compleet ingerichte tenten met trendy interieur. Kampeergevoel én alle comfort. 

Praktisch texel

Praktisch Texel

icoon autocaravan va € 65,-
icoon texelevignet va € 10,00
icoon fietshuren va € 9,50