Ingerichte tent Texel

Ingerichte tent Texel

Op camping ’t Woutershok vind je, op een groen kampeerveld in het bos, twee stoere bungalowtenten. De ingerichte tent Texel is compleet ingericht voor 5 personen. Ideaal als je van een vleugje luxe houdt en toch dat vrije kampeergevoel wilt ervaren! Binnen is het luxe kamperen; er staan zachte bedden, een houten keuken met complete inventaris (spoelbak en koud water). Een trendy inrichting met véél steigerhout past perfect bij kamperen in de natuur. Slapen wordt voor de kinderen een heus avontuur. De bungalowtent is voorzien van een bedstee met houten klapluikjes! Aan de steigerhouten tafel kun je lekker spelletjes doen of rustig ontwaken met koffie en de krant.

Ingerichte tent huren > Reserveer hier!

Maar… zodra de zon zich laat zien, kies je voor de veranda! Onder de overdekte luifel staat een houten tafel en heerlijke loungestoelen. Je verblijft tenslotte midden in het bos op Texel, dus geniet van het buitenleven. Ingerichte tent huren? Dat wordt zo wel heel aantrekkelijk: vakantie vieren op een familiecamping op Texel! Op camping ’t Woutershok voert rust de boventoon. Het is een familiecamping in het hart van het eiland, op fietsafstand van strand en zee. Na een dagje Texel is heerlijk thuiskomen in je luxe ingerichte tent.

Ingerichte tent Texel

  • Luxe, ruime tent
  • Familiecamping
  • 3 km van strand en zee
  • Speeltuin
Online reserveren

Online Reserveren

Zoek en reserveer online! Bekijk de beschikbaarheid en prijzen van onze comfortplaatsen en ingerichte tenten. Klik hier.

360 tour

360 tour

Hoe ziet 't Woutershok eruit? Neem een kijkje vanuit de lucht op onze camping.

https://woutershok.texelinformatie.nl

Video tour

Video tour

Video tour

Een camping midden in de natuur, op het leukste eiland van Nederland. Kom alvast in vakantiestemming met onze video!

Ingerichte tenten

Ingerichte tenten

Keuze uit 4 typen luxe tenten! Compleet ingerichte tenten met trendy interieur. Kampeergevoel én alle comfort. 

Praktisch texel

Praktisch Texel

icoon autocaravan va € 65,-
icoon texelevignet va € 10,00
icoon fietshuren va € 9,50