Kamperen met kinderen

Gaat u kamperen met jonge kinderen, dan hoeft u het woord ‘eiland’ maar te laten vallen en u heeft enthousiaste medestanders! Wat is er leuker dan een hele week ravotten in het bos, zwemmen in zee, zeehonden kijken of lammetjes knuffelen? De bootreis is al een avontuur op zich. Eenmaal op ’t Woutershok wordt het nog lastig om dat dagtripje te plannen. De kleintjes hollen linea recta naar de speeltuin. En geef ze eens ongelijk. In hun ‘achtertuin’ ligt een groot speelparadijs. Met z’n allen op de vogelnest schommel, taartjes bakken in de zandbak of je grenzen verkennen op het klauterparcours. De waterspeelplaats, met houten watergoten, heeft een magische aantrekkingskracht. Enne… staat daar een sommeltje op de uitkijk? Oja, op 200 meter van de camping ligt een grote speelweide (het 'vierkante stuk'), hier kan volop gevoetbald worden!

Tips en trucs: overleven op de camping!

1. Jippie, pannenkoeken
Op vakantie laten we de teugels vieren. Al was het maar omdat je op een tweepits gasstel over het algemeen geen culinaire hoogstandjes produceert. Vooruit jongens, we doen makkelijk. Pasta of pannenkoek?

2. Sluit een dealtje
Het hoort erbij op een camping. Drie keer per dag met je afwasteiltje naar het sanitair paviljoen. Minder? Echt niet! De tegenprestatie loont de moeite: een half uur langer in de waterspeeltuin!

3. Vrienden voor het leven
Op ’t Woutershok maak je vrienden voor het leven. Of voor even, dat kan ook. Vanuit alle delen van Nederland komen kinderen aanwaaien. In de vakanties en hoogzomer kun je makkelijk een elftal vormen, met een vriendje het bos induiken of kampioen tafeltennis worden.

Spelen!

  • Texelse speeltuin
  • Water en zand
  • Klauterparcours
  • Vogelnest schommel
  • Veel kids tot 10 jaar
Kamperen met kinderen
Kamperen met kinderen
Online reserveren

Online Reserveren

Zoek en reserveer online! Bekijk de beschikbaarheid en prijzen van onze comfortplaatsen en ingerichte tenten. Klik hier.

360 tour

360 tour

Hoe ziet 't Woutershok eruit? Neem een kijkje vanuit de lucht op onze camping.

https://woutershok.texelinformatie.nl

Video tour

Video tour

Video tour

Een camping midden in de natuur, op het leukste eiland van Nederland. Kom alvast in vakantiestemming met onze video!

Ingerichte tenten

Ingerichte tenten

Keuze uit 4 typen luxe tenten! Compleet ingerichte tenten met trendy interieur. Kampeergevoel én alle comfort. 

Praktisch texel

Praktisch Texel

icoon autocaravan va € 65,-
icoon texelevignet va € 10,00
icoon fietshuren va € 9,50