Kamperen met honden

Texel heeft kilometers zandstrand en natuurgebieden. Als Texelaars worden wij – nog altijd – betoverd door het vroege ochtendlicht in de duinen en de kracht waarmee de Noordzee haar sporen achterlaat in De Slufter. Wat is er mooier dan Texel ontdekken met uw trouwe viervoeter? Ongetwijfeld maakt u thuis vele wandeltochten samen. Vanaf ’t Woutershok kunt u mooie rondjes maken. Via slingerende bospaadjes is het maar een half uurtje lopen naar zee. Zodra zijn neus de zilte geur oppikt, gaat uw hond een tandje harder. Wedden?

Apart veld

Voor kampeerders met honden heeft camping ’t Woutershok twee aparte velden: ’t Hondenhemeltje + ’t Hondenparadijs. Op kampeerveld 't Hondenparadijs staat tevens een luxe ingerichte tent, type Royaal. In deze ingerichte tent zijn ook honden welkom! Ook in de ingerichte tent Koekoek zijn honden welkom. U kunt dus op vakantie met de hond!

Voor de rust van overige gasten is het niet toegestaan de andere velden te bezoeken met uw hond. Dat geldt ook voor bezoekers die hun hond meenemen naar de camping. Om het kamperen met honden in stand te houden, vragen wij uw hond aan te lijnen, ook bij de kampeerplaats/ingerichte tent. Het gebruik van schapennetten/rennen is niet toegestaan.

Welkom!

  • 2 aparte kampeervelden
  • 1 luxe ingerichte tent waar hond welkom is!
  • Bosroutes
    vanaf camping
  • 30 km strand
  • Wandelpaden
    door natuurgebied
Kamperen met honden
Kamperen met honden
Online reserveren

Online Reserveren

Zoek en reserveer online! Bekijk de beschikbaarheid en prijzen van onze comfortplaatsen en ingerichte tenten. Klik hier.

360 tour

360 tour

Hoe ziet 't Woutershok eruit? Neem een kijkje vanuit de lucht op onze camping.

https://woutershok.texelinformatie.nl

Video tour

Video tour

Video tour

Een camping midden in de natuur, op het leukste eiland van Nederland. Kom alvast in vakantiestemming met onze video!

Ingerichte tenten

Ingerichte tenten

Keuze uit 4 typen luxe tenten! Compleet ingerichte tenten met trendy interieur. Kampeergevoel én alle comfort. 

Praktisch texel

Praktisch Texel

icoon autocaravan va € 65,-
icoon texelevignet va € 10,00
icoon fietshuren va € 9,50