Ruime kampeerplaatsen

Camping ’t Woutershok heeft diverse kampeervelden, midden in het Texelse bos. De natuur is een ongekende sfeermaker; wij zorgen voor service en gastvrijheid. En dat begint, in onze ogen, met goed uitgeruste comfortplaatsen. Elke plaats is 10 meter breed en minimaal 120 m2. Hoge bomen geven beschutting tegen de zeewind. En vóór u? Niets dan meters groen gras. Het is onze knipoog naar de natuur; de bosbeleving voert de boventoon.

Caravans, tenten en vouwwagens

Wie zijn uw buren? Dat kan wekelijks of dagelijks variëren. Caravans, tenten en vouwwagens zijn welkom op ’t Woutershok. En dat is ook de charme van onze camping. Wij werken niet met voorkeursplaatsen. Wie het veld over kijkt, ziet een bonte mix aan tenten, caravans en vouwwagens. Wat elke kampeerder gemeen heeft? De voorliefde voor natuur, rust en ruimte!

Draadloos internet

Het vrije eilandgevoel is heerlijk. Maar soms wil je even een lijntje met de buitenwereld. Vakantiefoto’s naar vrienden sturen, mail checken of surfen op sites. De comfortplaatsen op ‘t Woutershok hebben gratis draadloos internet. Per boeking krijgt u twee gratis toegangscodes. Extra toegangscodes zijn, tegen vergoeding, verkrijgbaar op de receptie.

Autovrij

Onze camping is autovrij. U mag alleen het terrein oprijden bij aankomst en vertrek. Dat garandeert de rust én kinderen kunnen in alle vrijheid spelen. Zijn de tassen en alle kampeerspullen uitgeladen, dan kiest u een plekje op het parkeerterrein. Iets zwaars te sjouwen tijdens uw verblijf? Er zijn bagagekarretjes beschikbaar!

Comfortplaats

  • Wateraansluiting
  • Digitale tv-aansluiting
  • Wifi
  • Vuilwaterafvoer
  • Elektra: 16 ampère stroomaansluiting
Ruime kampeerplaatsen
Ruime kampeerplaatsen
Online reserveren

Online Reserveren

Zoek en reserveer online! Bekijk de beschikbaarheid en prijzen van onze comfortplaatsen en ingerichte tenten. Klik hier.

360 tour

360 tour

Hoe ziet 't Woutershok eruit? Neem een kijkje vanuit de lucht op onze camping.

https://woutershok.texelinformatie.nl

Video tour

Video tour

Video tour

Een camping midden in de natuur, op het leukste eiland van Nederland. Kom alvast in vakantiestemming met onze video!

Ingerichte tenten

Ingerichte tenten

Keuze uit 4 typen luxe tenten! Compleet ingerichte tenten met trendy interieur. Kampeergevoel én alle comfort. 

Praktisch texel

Praktisch Texel

icoon autocaravan va € 65,-
icoon texelevignet va € 10,00
icoon fietshuren va € 9,50