Campers

Texel ontdekken met uw camper? Ook dan is 't Woutershok een prima uitvalsbasis. Centraal gelegen op het eiland en middenin het bos van Texel, dichtbij duinen en strand.

Luxe camperplaatsen (verhard en onverhard)

Op de camping beschikken wij over een een twee type camperplaatsen; verharde en onverharde plaatsen.
Er zijn vier luxe verharde camperplaatsen, geschikt voor campers tot 8 meter (type Alkoof, half-integraal en integraal). De camperplaats is voorzien van een riante groenstrook (gras). Deze plaatsen liggen vooraan op de camping (camperplaatsen De Schorren), waardoor het mogelijk is tijdens het verblijf ook uitstapjes met de camper te maken. Tevens zijn gasten met honden ook op deze camperplaatsen toegestaan.

Daarnaast beschikken wij over een aantal onverharde camperplaatsen. Deze plaatsen zijn enkel geschikt voor buscampers tot 6,5 meter en gewicht tot 2800 kg (type Pössl) en zijn gelegen op het (hondenvrije) kampeerveld genaamd De Slufter. U staat dan op een comfortplaats met gras ondergrond. Wanneer u op één van deze plaatsen staat is het niet mogelijk om tijdens uw verblijf met de camper te rijden. Dit omdat wij een autoluw terrein zijn. 

Voorzieningen

Alle plaatsen beschikken over een wateraansluiting en een 16 ampère stroomaansluiting. Tevens treft u bij de plaats een vuilwateraansluiting waarop u middels een eigen afvoerslang uw afvalwater (grijswater) kunt aansluiten. Voor het chemisch toilet (cassette) is een aparte stortplaats bij het sanitair paviljoen. Daarnaast treft u een stortplaats aan voor uw vuilwater (grijswater) welke u bij vetrek kunt gebruiken.

Kleine campers (multivans)

Kleine campers (multivans met een gewicht tot maximaal 2400 kg, bijvoorbeeld type VW California) kunnen tevens gebruik maken van onze ruime comfortplaatsen op de reguliere kampeervelden. Hiervoor kunt u een reserveringsaanvraag doen via ons reserveringsformulier. Ook voor deze plaatsen geldt dat u tijdens het verblijf niet met uw camper kunt rijden. Zo wordt de rust op de camping bewaard.

Camperplaatsen

  • Camperplaatsen campers tot 8 meter
  • Verharde plaatsen met riante groenstrook (gras)
  • Onverharde plaatsen op kampeerveld
  • Wateraansluiting
  • Wifi
  • Vuilwateraansluiting (grijs water)
  • Elektra: 16 ampere
Online reserveren

Online Reserveren

Zoek en reserveer online! Bekijk de beschikbaarheid en prijzen van onze comfortplaatsen en ingerichte tenten. Klik hier.

360 tour

360 tour

Hoe ziet 't Woutershok eruit? Neem een kijkje vanuit de lucht op onze camping.

https://woutershok.texelinformatie.nl

Video tour

Video tour

Video tour

Een camping midden in de natuur, op het leukste eiland van Nederland. Kom alvast in vakantiestemming met onze video!

Ingerichte tenten

Ingerichte tenten

Keuze uit 4 typen luxe tenten! Compleet ingerichte tenten met trendy interieur. Kampeergevoel én alle comfort. 

Praktisch texel

Praktisch Texel

icoon autocaravan va € 65,-
icoon texelevignet va € 10,00
icoon fietshuren va € 9,50