Camping 't Woutershok

anwbcharmecamping

Verscholen in het dennenbos liggen de groene velden van ’t Woutershok. Een camping op Texel, waar je meelift op het ritme van de natuur. Elk seizoen verschiet het bos van kleur. En dat is uw dagelijks uitzicht! Bospaadjes waar het avontuur lonkt, een hemel vol sterren, zacht geruis van het bladerdak. Er is Wifi op onze comfortplaats, maar of u het internet veel gebruikt? Tijd lijkt een fenomeen dat op de Helderse kade achterbleef. Je kunt hier uren luieren aan zee. Of de mooiste herinneringen opbouwen; dat gezellige etentje voor de tent of caravan is onbetaalbaar!


Natuurlijk karakter

Op ’t Woutershok houden we van dat relaxte vakantiegevoel. Bij ons geen kantine, midgetgolf of eetcafé. De natuur drukt haar stempel op de camping. Bomensingels in vele tinten groen omringen de velden. De kampeerplaatsen zijn ruim en liggen langs de rand. Sinds 1963 slaan kampeerders hun haringen de grond in. Het voormalig Staatsbosbeheer-terrein is favoriet bij rustzoekers.


Geen haast

Tijdens het voor- en najaar domineert de rust op de camping. In hetzelfde tempo waarmee de ochtendmist ons terrein prijsgeeft, hoor je een tent ritsen of caravandeur opengaan. Dampende koffie op tafel; niemand heeft haast. Hoogzomer komt ’t Woutershok íets sneller tot leven. Op het veld banjeren kleine kinderen: voor hen kan de dag niet lang genoeg zijn. Hutten bouwen in het bos, klauteren in de speeltuin. Alles is een groot avontuur. En zodra de ouders hun ontbijt achter de kiezen hebben, wordt het Texel ontdekken!

Charme camping

  • ANWB charme camping
  • ANWB waardering 9,5
  • Ruime comfortplaatsen
  • Gratis Wifi
  • Caravan, tent, vouwwagen
  • Autovrij
  • Apart veld voor
    kampeerders met hond

videotour Nieuws

Online reserveren

Online Reserveren

Zoek en reserveer online! Bekijk de beschikbaarheid en prijzen van onze comfortplaatsen en ingerichte tenten. Klik hier.

360 tour

360 tour

Hoe ziet 't Woutershok eruit? Neem een kijkje vanuit de lucht op onze camping.

https://woutershok.texelinformatie.nl

Video tour

Video tour

Video tour

Een camping midden in de natuur, op het leukste eiland van Nederland. Kom alvast in vakantiestemming met onze video!

Ingerichte tenten

Ingerichte tenten

Keuze uit 4 typen luxe tenten! Compleet ingerichte tenten met trendy interieur. Kampeergevoel én alle comfort. 

Praktisch texel

Praktisch Texel

icoon autocaravan va € 65,-
icoon texelevignet va € 10,00
icoon fietshuren va € 9,50